YournameCom © 2007 • Privacy Policy • Terms of Use

   Björmannehög

Islandshästar i Onsala

 

 

 

 

 

Vi är återförsäljare av det förstklassiga foderprogrammet från Dodson & Horrell.

Dodson & Horrell Ltd levererar häst och hundfoder till Buckingham Palace, men också till en allt större skara djurägare som värdesätter högsta kvalitet på fodret, ett innehåll som man kan lita på till 100 % och en möjlighet att utfodra varje typ av häst på ett sätt som möter individens unika behov. Det säger sig självt att olika typer av hästar har olika behov av näring och innehåll i fodret och i Dodson & Horrells sortiment finns foder för den allra mest lättfödda shetlandsponny till den mest högpresterande tävlingshästen – av alla raser. Dodson & Horrell är marknadsledande i Europa på hästfoder och lägger stora resurser på forskning inom utfodring. Bland annat lägger man stora summor på forskning inom sjukdomen fång och man har ett stort urval av foder som kan rekommenderas till fånghästar.

Sortimentet delas in i 11 huvudgrupper: Balancer, Avel, Fritid, Tävling, Grovfoder, Racing, Kondition, Veteran, Skräddarsytt, Örter och tillskott och Belöning. Inom dessa grupper finns ett stort urval av fodertyper i form av både müsli och pelleterat foder. Efterhand kommer du att kunna läsa om alla fodertyper här.

Vi beställer foder ungefär varannan månad, nästa ordinarie leverans beräknas till 11 februari. Beställer du/ni ca 10 säckar eller mer kan vi ta hem ditt foder från vår leverantör inom ett par dagar. Du kan få hjälp av Josefine med alla frågor som rör ditt foder från Dodson & Horrell. Du kan också få en individuell foderstat uträknad till din häst utifrån det grovfoder du har till din häst. Foderstatsberäkningen kostar 150 kr, du får 50 kr rabatt om du samtidigt beställer foder ur vårt sortiment.

Ring Josefine Sjöstrand 0733-793625 för svar på dina frågor, information och beställning.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi har tillgång till hela det sortiment av foder som finns hos vår leverantör Brogaarden i Genarp. Titta in på deras hemsida www.brogaardenisweden.com och hör sedan av dig till oss med din beställning.